Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa .


Jag hatar att jag älskar dig ,
och jag förstår inte varför jag fortfarande gör det .

Du trycker ner mig i skiten vartenda jävla gång vi träffas - även i telefonen talar du om hur värdelös jag är - du förstör mig .


Om jag säger ifrån så är jag \" en jävla subba \" .

Om jag inte svarar på dina sms så är jag \" en egotrippad fitta \" .


Du förstår inte hur illa du gör mig .



Du hotar, höjer handen och ger mig blickar som får mig att önska att jag aldrig blivit född .




Å från och med idag så är jag död för dig sa du .












Men saken är den att jag behöver min pappa; han som jag växte upp med .









Övriga genrer av katnthepoet
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-06-14 23:20



Bookmark and Share


    eva m h
Så smärtsamt!
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

katnthepoet
katnthepoet