Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi rider tillsammans in i dimman

Smek mig levande.
Och sug i dig hela mig.
Så ska jag göra din lem till min.
Och ditt pulserande till min slav.

Jag ska följa dina lustar.
Och anpassa mig till din takt.

Svettigt.
Smetigt.
Kletigt.

Jag vill hela dig.
Och du vill vara i mig.
Nu.
För alltid.

I en dimma av åtrå.
Och upphetsning.
I ett liv utan regler.
Och måsten.

Tar vi varandra.
I en storm av känslor.
Kåta utan gränser.
Våldsamma explosioner.

I dina ögon speglar jag mig själv.
Och känner hur du rör dig djupt inne.
Är det här kärlek undrar jag.
Eller är det bara lust.

Jag lutar huvudet bakåt.
Tills mitt mörka hår nuddar dina lår.
Kittlar dig.
Retar dig.
Får dig att tränga djupare in.
Jag stönar högt.
Och du sliter tag i mitt hår.
Vi rider tillsammans in i dimman.








Fri vers av Glittra G
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-15 14:29



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
\"Smek Mig Levande\"........snyggt och styggt...
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G