Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm är en regnig eftermiddag med dig

Vet du vad jag skulle vilja.
Jag skulle vilja krypa upp i sängen bredvid dig.
Kura ihop mig under din tunga arm.
Kyssa dig på halsen.
Och på hakan.

Sen vill jag kolla på en film med dig.
En gripande film.
Så jag får se dig gråta.
Och bli sådär känslig som jag älskar.
En stor stark man som gråter till Shadowlands.
Det är vackert.
Så ska jag reta dig lite grand.
Innan jag pussar bort dina tårar.

Vi dricker varm choklad.
Äter limpmackor med ost.
Som jag åt som barn.
Och vi sitter där under täcket tillsammans.
Fnittrar åt dina dåliga skämt.
Du kittlar mig.
Tills jag totalt bryter ihop.
Och erkänner att du är bäst.

Jag vill att det ska regna ute då.
Det ska vara sådär ruggigt.
Så vi aldrig vill lämna sängen.
Och vi ska bara ligga där och mysa.
Höra regnet smattra hårt på taket.
Somna i varandras armar.
När natt övergår till gryning.

Det är vad jag skulle vilja.
Det är min dröm här i livet.
En regnig eftermiddag med dig.





Fri vers av Glittra G
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-06-15 17:23



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Vilken härlig dikt jag delar din längtan verkligen
så nära beskrivet så som jag såg en film rullas upp framför mina ögon
Bravo
2008-06-15

  Carola Zettergren
Underbart poetat!!!Grattis till placeringen!
2008-06-15

  Dr Jimmy Johansson The 777
Drömmar är till för att uppfyllas, inom en snar framtid.
2008-06-15

  Tina-sol
\"det ska vara så där ruggigt\" ruggigt bra. Man förstår liksom känslan.
2008-06-15

  korpfjäder
Mm, just det där enkla är nog det största.
2008-06-15

  Teresia Ridell
Vackert målande, om det där enkla i livet som ändå är det aldra värdefullaste !!!
2008-06-15

  friheten
Underbart och den berör lite
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G