Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1984


råttan är dubbel i sin natur

avslöja mig ej

hon rättar tillbaks axlarna
ljudligt åker nack-kotorna på plats

möt mitt lugn i ögonen

hon är så närvarande
jag beundrar hennes stabila blick
den bjuder in hela världen
hon är logiken och rättfärdigheten själv

nu höjs min puls, avslöja mig ej!

hon anar nu någon som iakttar
en nästan allsmäktig närvaro som dömer och välsignar,
halshugger och applåderar

1984 skulle varit storebrors regerande år
men mitt ego tog snabbt den fiktives plats

fysiken avslöjar mig alltid




Övriga genrer av Blulva
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-15 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva