Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dåtid


sorgen och betongen

i huset näst längst bort i betongen
spelar mannen i hörnet fiol
varje kväll ser han flickan och salmiak
segla tvärs över atlanten
där souvenirer tänjer smärtans omättliga hand
mannen vill spela en glad melodi
och där mellan oktaver
kan flickans sorg koagulera

vart hän ska hon fara imorgon?
vart hän ska hon segla i hamn?
vart hän kommer hon vila i kistan?
vart hän vill ödets dom ta henne i sin famn?




Fri vers av Blulva
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva