Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara varandet

Det är svårt att ta mig till
att friktionsfritt starta

Det är svårt att ta mig
tillbaks till

nutiden

Det är svårt att ta mig till
att stanna

stop
nu

Det är svårt att ta mig
tillbaks
till hit




Fri vers av Blulva
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-17 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva