Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trots

inga kommentarer de hinner flyga förbi
dig från mig trots
att jag har mer än tusen ord att ge
dig per varje millisekund

ingen respons den kommer inte ifrån
mig sitter fast trots
att jag tänker visst tycker
jag varje jävla dag








Fri vers av Blulva
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva