Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den gamla tiden


le gay

som vanligt snavade jag förbi
och bakom följde ett spår
av rök och fylla
som vanligt snörvlade en röst i mitt huvud
någonting om att fånga venus
såsom vitlök ristas in i asfalt
så känner jag för er

men berusningen övergick i skratt
i solen flöt det förflutna iväg
som en glömd suck

i paris är bakgatan en ånga
och ni stinker än

i paris sitter le gay med en gammal baguette i sin hand
och fångar tankar
om sommaren och natten




Fri vers av Blulva
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 22:13



Bookmark and Share


    deb8
Förstår inte riktigt texten men gillade den ändå väldigt mycket. Känslan var ovanlig och lite skönt mystisk.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva