Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blivande

Jag dök för en kula
men blev träffad av ett frö
som växer och växlar
min räls
ändrar mina spår

du gror rötter
som rotar på natten
får mig att drömma och döma
mina val
lever även med dig









Fri vers av Blulva
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-10 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva