Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grymma gymnasietiden ;)


*

sedan blev det frost på tapeten
och hans andetag gnistrade i den lilla strålen
den där som trängde in
genom de döljande vita persiennerna

-vill inte fortsätta det här

det var de enda och fulaste ord jag kände
hade inte så många andra bekanta vid tillfället
då jag endast hörde grusets skrap under sulorna

sedan blev det frost på tapeten
och mina salta bumlingar frös fast på kinden
den där som försökte tränga fram ett leende
genom de krävande svarta ridåerna

-vill inte fortsätta det här

det var de enda och vackraste ord han kände




Fri vers av Blulva
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blulva
Blulva