Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du sugas in i mitt känslohav och kärlekshav

\'



Vill du sugas in i mitt känslohav

Vill du få gränslös kärlek som få

Mitt hjärta drömmer sig bort när jag
i min fantasi ser dig du som jag får ge all
min kärlek till

Jag ömmar för dig mitt hjärta
mjuknar som bommull när du ser
på mig med dina varma glittrande ögon

När din hand rör vid mig så
är jag redan i paradiset

I paradiset hänger det hjärtan i träden
Hjärtans frukter som vi äter och dricker ur
varandras kroppar

Löven är i guld där kan vi spegla
oss i våran starka kärlek till varandra

När jag är med dig då är allt magi
Du får mitt hjärta att brista av kärlek

Jag känner svallvågor
när du ser på mig

Kärleken av allra högsta grad
har träffat mig med sin kärlekspil rakt in
i mitt röda hjärta

Kärleken har nuddat och vidrörd min själ
Den har smekt min hud
Den har kysst mina läppar

Kärleken bara älskar
Hela mig

Och jag älskar kärleken
Som jag känner
För dig

Jag lever jag känner

Du och jag är

Kärlek tilsammans




Fri vers av Fånga dagen
Läst 350 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-06-15 20:36



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vacker
stark dikt
gillar titeln
2008-06-17

    ingvar VIP
En ocean av kärlek. Skön att läsa.
2008-06-17

  Gunilla VIP
Den känns ända in i
märgen - denna din
k ä r l e k !!
Så fin!
2008-06-16

  devilsangel
så otroligt vackert om hur äkta kärleken verkligen känns...
2008-06-16

  Elaine.S VIP
Så mycket kärlek och passion ....vackert..
2008-06-16

  Karl-Bo Lundstedt VIP
oj, oj, oj..
vilken underbar
kärlekspoesi
kb
2008-06-15

  Sladjana Zubcevic
\"... I paradiset hänger det hjärtan i träden
Hjärtans frukter som vi äter och dricker ur
varandras kroppar...\"

V A C K E R T
2008-06-15

    johanna1234
Åh... Vilken känsloflod...eller hav. Mycket vackert.
2008-06-15

  anits VIP
En underbart vacker
kärleksdikt
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen