Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakna mig

jag vill att du ska sakna mig
för bara då kan jag visa att du är mitt förflutna




Fri vers av fakeheaven
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-15 21:54



Bookmark and Share


    Jojjan
Dina dikter är som bäst när de är korta! :)
2008-07-30

    lillapoeten
Så fruktansvärt bra!
SÅ MAKALÖST ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!
Ursäkta min enformiga kommentar, men shit vad bra!

*APPLÅDERAR SÅ ATT MINA NAGLAR LOSSNAR*
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

fakeheaven