Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärna är frånkopplad

Jag är trött.
Huvudet är stumt.
Jag försöker tänka.
Men min hjärna är frånkopplad.

Jag behöver fixa saker.
Ordna upp mitt liv.
Innan det är för sent.
Men jag drar ut på det.
Kanske för att min hjärna är frånkopplad.

Hur gör man.
För att koppla på strömmen.
Behöver jag elchocker kanske.
ZZZZZZZZZippp.
Och sen är man igång igen.
Jag skulle nog behöva det.

Åh vad jag är trött.
Tom i huvudet.
Ett vakuum.
Måste hitta min on- knapp.
Och den rätta sladden mellan hjärnan.
Och min kropp.

Jag måste hitta den snart.
Och koppla på hjärnan.
Innan elchock är det enda alternativet.





Fri vers av Glittra G
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-15 22:58



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Med ett elektriskt instrument kan du ansluta signalen till din själ.
Men det kanske tar 25 år.
2008-06-16

  korpfjäder
... kanske kan man börja med att sova lite...när hjärnan är sådär helslut.... möjligen.
2008-06-15

  Carola Zettergren
MMM det kruxet med on och off knappen!!!!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G