Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Damspel


Dam 1
Och efter allt det
Så VILLE HAN ÄLSKA
Kan du tänka dej…

Dam2:
Så typiskt karlar, de är så typiskt
De tror att de kan släta ut grälen med en puss
Eller en kram… förbannade karl..

Dam 1:
Och han gjorde mej så arg, så arg så jag nästan
Exploderade… så ointresserad av att prata med
Jag måste ju få prata av mej, när jag känner så

Men såfort jag sa nåt så svarade han mej
Den djäveln, sa emot mej som om de var jag
Som hade gjort fel, vi pratade ju om han

Dam 2
Så typiskt, min är likadan, han bara säger emot
Som om han hade nåt att säga
När jag tycker nåt är viktigt

Dam 1
Nej han ska minsann få vänta
De ska inte bli så lätt minsann den här gången
Minst en vecka, ska han få tjata

Dam 2
Och då när de väntat, om man bara ligger och följer med
Vad griniga de blir, som om man inte får göra som man vill
Jag får väl ligga stillsamt om jag vill

Dam 1
Ja just, de ska minsann inte bestämma
Man ska hålla dom på halster… lite smicker och presenter
Kan de få känna att de behöver ge

Dam 2
Ja precis, lite smycken till sin sköna kvinna
Om de vill känna henne ordenligt och ha de skönt
De är väl de minsta man kan begära

Dam 1
Ja varför skulle man annars ligga med dom
Eller t o m ge sej hän, tror de att de är nåt
Nej de ska tas ur dom…




Övriga genrer av LassO
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 22:18



Bookmark and Share


  RogerIvan
Men lilla Lasse då? Har du smyglyssnat på tanterna? Ajabaja. Du får ju inte det, för då kanske du lär dig något du kan ha användning av...
2008-06-19

    *Zenobia*
sista ordet är nog inte sagt ännu, vad beträffar detta heta ämne...

dessutom kan man av dikten få intrycket att även karlar tjyvlyssnar...

ser fram emot Herrspel.... ;)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO