Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlekens turbulenta spel


Havets språk




Små ord av kärlek.
Leker med havsbrisen.
Briserar med stormen.








Fri vers av Piann VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP