Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommaren den ljuva


Sommaräng


Sommaräng så grön.

Smeker bara små fötter.

Luften vibrerar av humlans sång.

Doften av blommors sensuella essens.

Sommaren den ljuva.




Fri vers av Piann VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-16 12:02



Bookmark and Share


  berxper
Åh, så härligt somrigt: )
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP