Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senare

god kväll gott folk,
jag bjuder er härmed
en liten del av mitt liv

en sekvens

livet är en dans på rosor
vassa taggar
har rivit mig
men efter regnet
kommer solen fram igen

taggar har rivit
jag blöder
nu och då
mina hjärtan blöder
ja, båda två

men den som väntar på något gott
väntar aldrig för länge

så sant, så sant

för du vet väl att
du och jag är såna som får varandra till slut




Övriga genrer av linneajehn
Läst 410 gånger
Publicerad 2008-06-16 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn