Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebellen

Du stormar in
likt en fläkt av ljus

du rensar mitt hjärta
och bleker min själ

du förnyar min tanke
och reser sen bort

till landet ingenstans

var finner jag dig...
var finner du mig...

åter




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-16 17:58



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg.
2008-06-16

  wiicca
Så bra!

\"Du rensar mitt hjärta\"

och bleker min själ..

skit bra!/ Anna Wiicca
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna