Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir trött på dom, riktigt trött, de begriper uppenbarligen ingenting.


Den s k \"djurvänsmaffian\"

Dessa förbaskade s k djurvänner
En av dom råkade bekanta ut för
Då stod en kärringarna och kastade in vatten
Genom den öppna springan, i bilen
När ägaren var in och handlade i c:a 10 min

En annan, ringde polisen när våra hundar satt i bilen
”Han verkade va död så jag knackade på rutan och då
vaknade han” sa tok kärringen
Klart att hunden vaknar om nån dumskalle knackar
Annars är de ingen hund....

Nu får du inte åka innan polisen kommit, sa kärringen
Synd nog så var inte jag med, då hade vi åkt, omgående
Så dom stannade, snuten kom och konstaterade att
Det aldrig vart nån fara… och kärringen sa så snusförnuftigt
”att de kunde ju inte hon veta”… men tyckte hon visste i alla fall
tillräckligt för att ringa snuten…

Häromveckan, så var vi inne på bröllop
När vi kommer ut så sitter en lapp på bilen
Alltså bilen står i skuggan, så pass, så att
Det fortsättar vara skugga där i flera timmar
Fast ett bröllop är relativt kort, tillställning

”Gör inte såhär mot hunden den är kanske död
när ni kommer tillbaka, ni måste öppna bakluckan
när ni lämnar dem ensamma”
Alla fönster var öppna, lite grann så de fanns luft
VA TRÖTT och LESS man blir på dessa kärringar
Av båda kön, som inte har annat att göra…
Än att hålla på med sånt här…

Tror dom inte att man hantera en hund, har dom inget
Eget förnuft alls, springer dom bara runt på
Parkeringsplatser och knackar på andras bilar
Så de förbanne mej för lite bekymmer
Nej en spark i aschlet är vad man längtar efter att ge dessa
Som påstår att man inte kan ta hand om en hund!




Övriga genrer av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-16 19:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Dom är många våra så kallade
poliser tror och vet och kan
allt
2008-06-16

  RogerIvan
Nu finns det ju faktiskt folk som inte kan ta hand om sina djur...

Precis som att det finns folk som inte förstår att det finns folk som faktiskt kan ta hand om sina djur.
2008-06-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO