Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del har FOBIER så också jag, som inspirerade mej ;=) Tack FOBI!


Skillnader

ALLA vill vi göra nån skillnad
En del gör det utan att det är bra dock.
Men de flesta finns bara där, av tillfälligheter, skillnad eller inte...
Vem har inte hört om Pontius Pilatus, eller Judas...

Så med andra ord, även om man gör skillnad, kanske ingen får reda på det, men man blir oftare ihågkommen för den negativa skillnaden eller att man helt enkelt, råkade befinna sej DÄR, när nåt hände...

Men frågan är om det inte är bättre, att göra skillnad utan att nån ser det, eller, bli ihågkommen för nåt, som egentligen inte betyder nåt, eller kanske bara för att man \"råkade\" finnas där...




Övriga genrer av LassO
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-17 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO