Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge mig tid, snälla


Jag blöder ihjäl

Jag fann dig i snön min vän
och jag sa
jag släpper dig aldrig
som barn i ler och långhalm
höll vi ihop
du torkade mitt blod
jag dina tårar

Nu står vi här
vid vårt vägskäl
och du säger att du älskar mig
jag vet inte längre vad orden innebär
någon annan del har tagit över mig
något djupare än dig

Du har torkat mitt blod så länge nu
hur orkar du?
Jag har kämpat ännu längre
men nu tar orken snart slut
Jag börjar ge efter

När vår lycka blir vardag
blöder jag ihjäl
I snön lyser blodet rött
och det dröjer inte länge nu
innan du ser

Jag tror jag måste lämna dig
på en annan plats
Du byter snön mot gräset
och jag stannar kvar





Fri vers av SofiaN
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-05 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN