Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det poesi, eller politik, ja ibland är verkligheten mer osannolik, än det man kan skriva. Ibland så är det alltför otroligt, det som sker... \"Ska vi slå vad att utredning om FRA:s spaning, omgående läggs ner, helst i tysthet\"?


FRA lagar



FRA har bedrivit olaglig spaning, 10 år eller mer
Nu ska man rösta om en lag
Angående detta, så det ska bli lagligt
Att bedriva spaning på allas mail

Det innebär, för det första att:
Det de gjort är olagligt!
För det andra:
Det har varit S-styre under 8 av dessa 10 år
80 % av tiden alltså.

Det gör således, spaningen, eller ”svepningen”
Till det största fallet av myndighetsterrorism
Sen IB affären, därför tala S, med tystnad
Om lagen klubbas, så kommer S inte att riva upp den
Om de får makten om 2 år… de kan ju skylla lagen
På ”de andra”, liksom att förslaget är deras…

Nu undrar nån, varför skiver jag det här
Ja, det ger liksom ordet ”politikerförakt” en ny dimension
Politiker föraktar, väljarna, medborgarna
Man kommer att ”lagligt” inkräkta i deras/våra liv
Precis, som man olagligt gjort det, tidigare

Känner du dej omtyckt av politikerna
Eller känner du dej utnyttjad
Det är alltså dessa, som av nån anledning
Anser sej ha rätt till, fler förmåner
Och pensioner, än du nånsin, kan komma i åtnjutning av

De står och talar om hur de ”månar om dej”
Om landet och om ditt liv, dina pengar
I själva verket, så föraktar de dej, de visar det tydligt
Med sitt handlande…
(Varför ska vi, som de föraktar, låta dem stjäla, en extra pension?)
(när de både misslyckats med våra, och föraktar oss?)




Övriga genrer av LassO
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-17 11:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej, jag känner mig utnyttjad och ej omtyckt av politikerna.
Applåd!
2008-06-18

    *Zenobia*
det behövs ingen FRA-lag...det sköter \"vanligt folk\" så bra...snacka om kontroll!
2008-06-17

  LassO
http://www.stoppafralagen.nu/ Kolla där och dess länkar om ni är intresserade. OM nån skriver, \"bomb, mord, död\" eller liknande i ert poesi, så kan nu, och uppenbarligen har myndigheterna redan gjort det i en massa år, lägga in dej i ett register för \"misstänkta\". Skulle man då hamna där flera ggr, och kanske genom nån annan kontakt, med nån annan misstänkt så vips, så finns du i mer \"allvarligt misstänkta\". Litegrann som IB affären om åsikts registrering. Detta berör ALLA som skriver på NÄTET. Och det finns väl knappt nån, som inte gör det. Officiella saker, som här är en sak, men man kollar även privata mail, för att hitta sånt.

2008-06-17

  Havsbris
vad fan är fra lagen alla
skriver om nu?
du har så rätt Lasse,
fy... vilken sida den blev...
ingen kontroll alls

kram
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO