Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lessen dag




Låg i min säng denna morgon
och jag kände att det är inte
en bra dag idag

Ångesten rev i mig
Kroppen värkte inuti mig
Stannade kvar för jag ville inte
möta morgonen idag

När jag sen klev upp så
var det en lessen tjej som
mötte dagen

Något drog ned henne denna dag
och hon förstår ej vad det var
hon tänkte på vänner som aldrig
kom och hälsa på henne när hon låg
på sjukhuset så många dagar

Hon kände sig besviken på dom
som inte brydde sig om henne
Och sen kände hon ett lessenkänsla
en sårad känsla och så skulle hon aldrig göra
mot nån av hennes vänner

Inte knappt höra av sig alls
Det gör mig lessen

Har så många måsten idag
som jag inte kommer att orka
det gör mig lessen

Jag känner ingen
Glädje alls idag




Fri vers av Fånga dagen
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-17 12:41



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
*kramar om dig*
2008-06-17

    sajo
I texten du skriver läser man sorgsna ord. Jag vet hur det är då jag en kronisk sjukdom har och många vänner har försvunnit för mig.

Men så har jag funnit nya. Tack vare denna sida och skrivandet finns många nya kontakter. Kramar till dig.
2008-06-17

  ¤Anne¤
sorgligt att läsa.. kram från mig
2008-06-17

  anits VIP
Jag känner igen mig till 100%,
när vänner sviker,då kan man
undra var dom verkliga vänner
så tänker jag
Kramar
2008-06-17

  Elaine.S VIP
När vänner prövas och inte finns där....det är smärtsamt
2008-06-17

  Steffe
Vackert och lätt att känna igen sig i...
2008-06-17

  Sladjana Zubcevic
\"... Låg i min säng denna morgon
och jag kände att det är inte
en bra dag idag

Ångesten rev i mig
Kroppen värkte inuti mig
Stannade kvar för jag ville inte
möta morgonen idag...\"

Bra skrivet min vän.
KRAM
2008-06-17

    Askes
Varje dag är som ett maraton-lopp utan målgång...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen