Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som alla glömde..

En ensam flicka,
hennes blick är tom.

Hennes tankar är långt borta.

Vart tog skrattet, pratet, allt ljud vägen?!

Ensamheten kommer krypandes på..

Hon är alldeles själv.

Hon är flickan ingen ville veta av,

flickan som ingen ville hjälpa...

Hon är flickan som alla till slut glömde...




Fri vers av Maria C
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 23:30



Bookmark and Share


    eva m h
Så sorgligt!
2008-09-14

  friheten
Väldigt sorligt!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Maria C