Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att ett vindburet barn inte står still

Stilla stilla
Orienterad efter frågetecken

Somna och dofta
Kommer inte hem mer

Sakna och förlåt
Flickan med rastlösheten

Som aldrig stod still
Som inte kunde stanna

Vänta eller stå kvar och titta
Valet är sanneligen ditt

Men efter år av uppgivenhet
Blir och är inte samma sak
Som början

För orden dödar
Och gester stryper




Övriga genrer av den ensamma kycklingen
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-07-05 00:20



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det är smärtsamt att se allt innehåll och mening lysa med sin frånvaro - Kanske allra mest på grund av insikten om att det aldrig funnits något där ... annat än det vi själva tolkade in i gesterna för att alternativet gjorde för ont ... och för att vi så väldigt gärna ville att det skulle finnas där ...
2005-07-07

    Absint
" Och gester stryper "

det var hela dikten, fångad i en transform.
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen