Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyll mig själv!

Vad ska ja nu skylla på ?
Nu är jag utbildad, kan kalla mig fräck titel
Jag är halvvuxen, kan ta hand om mig själv
Behöver inte sorgkantade ögon, som tittar på mig och tänker oj oj oj...det där går aldrig väl..

Vafan är det med er, jag har väl förihelvete inte bett er att tycka synd om mig, jag klarar mig ju! Bär ja min krigsrustning för stolt, syns det att jag gråter oceaner på nätterna ? Jag har ju inte bett er tycka synd om mig...

Så vad ska jag skylla på, när det är så jävla uppenbart att jag inte mår bra, vad ska jag skylla på, när jag hade intalat mig själv att ett jobb skulle göra susen. Vad ska jag säga, skrika, genomskina för att få er att förstå ?

Det blir inte bättre med åren, man bara höjer sin toleranströskel.




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 425 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen