Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just idag

Just idag, tror jag, att jag tror på världen

Fåglarna kvittrar i rätt tonart
Solen skiner med rätt glans

Och du ler mot mig på sättet som du brukade

Det är därför jag tror på världen just idag
För imorn
Imorn har vi slutat låtsas




Fri vers av den ensamma kycklingen
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-16 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint.. Men ändå sorgligt. Riktigt fint.
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

den ensamma kycklingen
den ensamma kycklingen