Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Umgås med sig själv


Om man är, en trevlig person
Så kan man vara ensam med sej själv
Och trivas

Men den som är otrevlig typ
Han/hon får de inte kul
Om de bara ska umgås med sej själv


Därför försöker alltid dessa att ”prångla”
Sej på andra i tid och otid.




Övriga genrer av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-23 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO