Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte morgondagen för given


Gryning

Änglarna sjunger och spelar då svalorna sover

vem tänder stjärnorna på himlen ?

vackert strålar skenet från månen

vem följer med upp i skenet som möter jordens yta till universums oändlighet ?

Där fåglarna badar och leken som speglas mot vattenhinnan

Skräddaren sitter inte med benen i kors för att den är lat

Ekorren samlar nötter för mer än en dag

Laxen leker mot strömmen

Daggen och regndropparna för nytt liv till gryningen

Vem kan stå i skuggan ?

Kliv fram och låt skenet sprida sig och bilda nytt liv till morgondagen

För vem vet hur morgondagen blir eller om den ens kommer




Fri vers av JNI
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI