Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Le vol


747

Sitter bland molnen,
bland nya leksaker
i en plåtburk med svullna läppars leende bredvid
\"Du ska få ikväll\", formar sig läpparna till
jag ska få något anmärkningsvärt, kanske?
Det är mycket våra stycken kött säger till varann,
saker man inte kan höra men som finns ändå
och landet med de feta och
glada suputerna till sommarsvennar väntar
men var är det?
jag ser bara mjölk
har vi sniffat så lågt och långt in,
att vi träffat en kos juver?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet