Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort jidder


Angoisse

dina händer svek mig
varje gång du såg en annan man
men varför äga

dina tänder slog jag in
varje gång du sög en annan man
men varför älska

mina vänner svek mig
varje gång jag knogade dig
men varför?

är inte våld det enda språket




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet