Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi pressas att stressa, n\'est-ce pas?


Alla dagar är dagar utan ände

Ögonlocken öppnar sig
böckerna stängs
vi knäpper händerna
alla dagar är alla, alla
framför spegeln
bakom fönstren
ser ingen dig
inte jag heller
vi är spöken
inget händer
och tidsfördrivet
att fördriva tiden

existerar inte heller




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 682 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 14:48



Bookmark and Share


    Pearlan
Rätt kuslig denna..men bra skriven, snygga formuleringar!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet