Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är djup tragik, tycker jag, att behandla människor som vi behandlar våra fotbollsspelare efter matchen mot Ryssland


Först hosianna sen korsfäst

Först sjunger man Hosianna
och vet inte till sig
då man höjer Zlatan och de andra
över allt och alla
som vore de
mer än gudar.

Sedan ekar Korsfäst
då spelarna i en match
inte lyckades
sparka in läderkulan
mellan ribborna.

Ändå lär man sina barn
att alla
oavsett prestation
alltid är
lika mycket värda
jag undrar
var finns logiken
var finns barmhärtigheten
var finns kärleken




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 18:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
\"Det är djup tragik\"det är sant.
Det är så man vill gråta.
Applåd!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP