Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om... inte

om

detta skriver jag

inte

för att ord finns

inte

detta säger jag

inte

för att min röst hörs

inte

detta känner jag

inte

för att känslor finns

inte

längre

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 562 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 18:58



Bookmark and Share


  danshäxan
Hej Jer!
Den här kan jag läsa på två sätt...
med inte eller utan inte....
de blir som negativ av varandra....
intressant.
Båda funkar.... en lek med ordet inte.....
eller inte.... / danshäxan
2008-06-23

  Cris
Tja..om jag ska vara konstruktiv så ta bort ordet : inte
:-)

då blir det ju helst plötsligt en dikt som talar...
och det har du säkert redan tänkt på naturligtvis
Det är väl det som är meningen

men inte med blir dikten också väldigt bra
för vid varje inte förvinnser hoppet mer och mer
alldeles till intet

Äh.. jag tycker uppställningen är bra också med
luft mellan att andas..

Och inga ord kan jag plocka bort heller..

Den är helt enkelt väldigt bra!
2008-06-19

  Fredrik P. VIP
var har dom blivit av?
känslorna, menar jag!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer