Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att kunna skriva en stund


Glädje

Då mitt sinne är igång
finns ingen plats för kreativitet

Hur svårt är det att hålla sig därifrån ?

 

Vänta lite!

 

Att se
öppnar
saktar ner

och jag hinner sortera

 

Övning ger färdighet

 

Ser sinnet just nu och pennan seglar över
sidorna




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-19 21:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
navigare necesse est
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson