Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när man inte når fram till en människa man bryr sig om.


Yesterday is gone

Give me your time
release your fears
Is it a crime
caring ´bout you?

So what am I?
talking to myself
boxing memories
on some antique shelf.



yesterday is gone
and tomorrow begins.




Fri vers av Livia
Läst 389 gånger
Publicerad 2005-07-05 12:22



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Berörande flöde!
Det som varit och inte längre är
hör till det förgångna och bör inte belasta vår packning på resan mot framtiden ...
... och framtiden börjar ju här och nu!
2005-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Livia
Livia