Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens minut

Det var då
Det var nu
Det var både då och nu

Inte värre
Inte bättre
Det var både och!

Det var då
Det var nu
Det vet både jag och du

Finns en framtid
i en forntid?

Finns en forntid
i en framtid?

Vi vrider oss
och vänder oss

Vi klagar
och vi hurrar

Vem är då
stark att välja

Stark att våga
sticka ut

Säga ja
säga nej

Våga påstå
det är slut

På allt ont
på allt hyckel

På allt jyckel
och all skit

Som de lärde
vågade dryfta

Vi har kommit
till sanningens minut

Ordets kraft
att väga tungt

om dess innehåll
vara evigt

Så skall vi alla
vara eviga

och våga vara
...kärleken...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-19 21:59



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Stilistiskt.
2008-06-19

  Cris
+

mkt trevlig läsning
tankeväckande
fin rytm
2008-06-19

  friheten
Gillas
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna