Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Trolleri

Ska jag våga släppa taget
Ska jag våga att bli fri
ska jag våga satsa
på detta livets trolleri

Ska jag tänka tanken
att inte tänka alls
Ska jag sedan släppa
taget någon stans

Sväva fritt i rymden
utan skyddsnät och sånt
sväva tills jag faller
på en lodrät horisont

Vrider sedan bilden
ca 90 grader sisådär
Nu är allt som vanligt
nästan ...ungefär

Men..jag saknar något
som inte var som förr
jo, jag saknar vägen
vägen därifrån jag föll

Nä, nu är den borta
pånytt jag prova skall
så kan allting hända
kanske jag tillbaka fallerall

i livets trolleri...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 22:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att navigera är nödvändigt

texten får förstås sina
trenne smultron
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna