Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du älskar ...





Om Du vill ge

glädje till någon

som

du önskar lycka


Gör det idag

medan du lever

medan du lever



Om Du vill ge

en ros till någon


Ge den med kärlek idag

medan du lever

medan du lever



Om Du älskar mig

säg det till mig idag


medan jag lever

medan du lever







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 583 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-20 21:23



Bookmark and Share


  Cadena
Suggestivt med upprepningarna, och den slutar litet som en bön.
2008-06-21

    Jojjan
Upprepningarna var lite störande först, men efter de två sista raderna insåg jag att de var nödvändiga. Fint ihopknutet på slutet! (oj, det rimmade ;) )
2008-06-21

  Nasrin
Vackert!!!!
2008-06-21

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt, varmt och vackert !!!
2008-06-21

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet om att leva medan dagen är...att visa på närvaron medan den finns...
2008-06-21

  Maria T
Jag ger dig en ros för denna vackra dikt
2008-06-21

  mare VIP
..så ska det vara, och så sant........
2008-06-21

    © Birgitta Wäppling VIP
Insiktsfullt,
om vikten av att förmedla goda tankar
till den det berör.
2008-06-21

  Fånga dagen
Stark känslosam text jag själv har svårt att säga denna fras
det stockar sig i halsen på mig förstår inte varför
Bara att säga att jag tycker om dig rakt ut är en anspänning
jag kanske är dum eller knäpp men så känns det i mig

Men när jag skriver då flödar orden fritt om kärlek känslor osv

är det nått fel på mig då ?

kram
2008-06-21

  Carola Zettergren
Precis så!
2008-06-20

  genni VIP
känns som kärlek
2008-06-20

  anits VIP
Vacker kärleks dikt
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic