川柳 - senryu" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
川柳 - senryu


Midsommar regn


Midsommar regnet
rinner på mina kinder
i mitt röttvin

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 936 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-20 22:12



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ha! vatten i vinet
är inte skadligt
en afton som denna!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer