Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het som eld





Kvinnan som brinner
det är jag

Kvinnan som glöder av
eld och lågor

Jag som rör min kropp
I vågor

Het som eld
Het som
het asfalt

Akta dig

Jag bränns




Fri vers av Fånga dagen
Läst 554 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-21 00:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre det än en som är kall och likgiltig.
2008-06-21

  Anders Nordlander VIP
bra diktat!!!!
2008-06-21

  mare VIP
...en ljuvlig eld för någon.....eldens kvinna..........
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen