Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt falska jag


När dina händer omsluter brösten
darrar jag som aldrig förr
Jag stönar för att låta
du stönar av känsla
min känsla är tomhet
Men att komma in i någon
är det enda som ger livet mening




Fri vers av SofiaN
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-07-05 16:56



Bookmark and Share


  Charly
Ja jag håller med Ola! Skitbra!
2005-07-06

  Ola Rydberg
Känns dubbel denna,
tomhet och njutning på
samma gång
men det är ochså det
som skapar spänning
i dikten
snyggt !
2005-07-05
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN