Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämt som dog



Jag känner mig som ett skämt
kort
rolig
och sedan – borta

Minns du mig efter när jag försvann?

Hör du fortfarande skrattets porlande ljud?

Såg du tårarna bakom skynket ?

Det gläder mig
om ditt leende
för en stund
tävlade mot solens strålar

för efter skrattet
gick jag sönder
mitt hjärta skör som ett kristallglas
spracks till sand
och
blåstes bort med stormen

jag förbli en ilande fniss i vinden
- ditt skämt som inte va värd att återberätta.




Fri vers av BlåhäXa
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa