Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att jag är egoist ...





Den dagen när Du sa

att jag är egoist

började jag att bli det

trots att

jag aldrig tyckt om egoister

och

aldrig uppfattat mig

som en av dem


men


Den dagen när Du sa

att jag är egoist

dog den ena halvan av mig

och

den andra halvan

stannade att leva





Nu lever bara

den ena halvan av mig

men

ingen vet det

utom jag

att

en gång fanns en halva till

när jag var en hel människa



Du sa att jag är egoist

för att

jag älskade dig



Det är Du som är egoist

för att

jag älskade dig

men

Du har endast älskat Dig själv ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 561 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-21 18:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att älska bara sig själv sägs vara en god början emedan ordspråket säger att för att kunna älska sig själv måste jag börja med att älska andra...

texten har förstjänat sina
trenne rabarberpajer
med vaniljsås o glass
samt piskad grädde
2008-06-25

    mr cloud
vad fint
och sorgligt !
du är absolut inte en egoist !
kramar !
2008-06-22

  mare VIP
..så är en del, men det håller inte i längden.........kärleken är utgivande.............
2008-06-21

  Cadena
Fint Stela.
2008-06-21

  Ronny Berk
en tvåsamhets dramatik väl beskriven... du-formen förstärker intrycket...ja...
2008-06-21

  ¤Anne¤
underbart skrivet min vän!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic