Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan hon?

Kan en rädsla dö
kan hon säga adjö

Till ångest och våndor

Kan livet vända
kan något hända

Som ger henne tillit

Kan hon hitta rätt
kan hon se ett sätt

Som kan visa hennes väg

Kan hon känna kärlek
kan hon som är vek

Ta emot från någon annan

det hon inte har för sig själv.?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-06-21 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt