Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Se mig
Hör mig
Känn mig

Tala till mig
Sjung för mig
Måla till mig

Var någon för mig
När jag väljer dig




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-31 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna