Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnedra mig ej

Du klär mig i en vacker dräkt
Den är inte min

Du målar mina ögonfransar
i en färg jag inte har

Du väljer en rosett till mitt hår
som ingen rosett vill ha

Så ser du någon framför dig
du aldrig har sett

Och aldrig kommer att se

Men ...
Om...

Jag klär av mig din dräkt
Om jag klär av mig allt
som jag aldrig valt

och ...

rusar ut i solens sken
och väljer kvistar och sten
ur skogen emblem

Jag virar sälj och viol, ek och lingonris
och höfterna pryds med björk på något vis

Där har du mitt vilda jag
som du inte sett på ett tag

Och visar du vrede alls
fryser jag till is...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-21 20:25



Bookmark and Share


  berxper
Den här är jättebra!!!
Applåd
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna