Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Jodå, känns igen...
och lösningen...
en dikt att ge sig hän...

som plåster på såren...
det går bort med åren...

säger en vis man...
som säger att han kan...

se verklighetens ljus...
i sus och dus




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 22:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vem är den vise mannen ? Undrar bara..., med tanke på titeln, och så kort därpå....... Bra svar dock ,om det är det...
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna