Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar

Jag går i mina shorts
och väntar här på solen...

En regnig sommarkväll
Och spelmannen lagt fiolen...

En dag i morgon
säger de som går förbi...

Det vet väl även jag
som många gånger känt fobi...

Inför den glada midsommar
som blekt sig nätt ...

Jag vet att nästa sommar
skall inget stå sig slätt...

Jag dansa skall i sommargräset
och låta håret fladdra fritt...

Ty då är allt som vanligt
och inget hysteri...

Jag går i mina shorts
och väntar här på solen

och på den kära fiolen
som tystnat med sin melodi...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna