Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repris

Och du vred om
Och skrattade
Och mina händer färgades röda
Av mitt blod
Men det var inte det som hände

Det var inte det som hände
Du bara såg mig i ögonen
Och förklarade
\"Jag älskar dig inte\"
Och blodet rann




Fri vers av Mangetsu
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 14:03



Bookmark and Share


  Junibarn
Så vackert.
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangetsu
Mangetsu